Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

http://lefteria.blogspot.gr

  Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 στην αίθουσα του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Μιχαήλ» του συγγραφέα Ανδρέα Αλμαλή. Ξεκίνησε με μία σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου κύριο Βλαχόπουλο Νίκο o οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και συνέχισε με λίγα λόγια για το βιβλίο. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Δήμου Δίου – Ολύμπου κύριος Παπαθανασίου Γεώργιος κάνοντας μια σύντομη ομιλία. Ακολούθησε η κυρία Σαπφώ Μορτάκη Δρ. ιστορίας, καθηγήτρια – μουσειολόγος, όπου μίλησε σχετικά με το βιβλίο και την ιστορία. Τέλος για το βιβλίο μίλησε και ο συγγραφέας του βιβλίου Ανδρέας Αλμαλής ενώ έμεινε και χρόνος για ερωτήσεις.  
Η συμμετοχή του κόσμου στην παρουσίαση πολύ μεγάλη. Από τον χώρο της πολιτικής αρκετά ονόματα όπως: ο Δήμαρχος Δήμου Δίου – Ολύμπου κύριος Παπαθανασίου Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος κύριος Φαρμάκης Γεώργιος, η κυρία Σοφία Ζουρζούρα, ο κύριος Ελευθερίου Γεώργιος, ο κύριος Νίκος Λάππας.
Από τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτοχώρου (Π.Ο.Λ.) η κυρία Κουκιώτη Νίκη και η κυρία Γαλανοπούλου Χαρούλα.
Από εκπαιδευτικούς ο κύριος Μαυρομάτης Ευάγγελος  και η κυρία Νίκα Λίτσα. Από το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου ήταν ο Πρόεδρος κύριος Βλαχόπουλος Νίκος καθώς και μέλη του Δ.Σ. κύριος Τριανταφύλλου Ιωάννης και κύριος Φελώνης Χρήστος.

Στο τέλος ο συγγραφέας υπέγραψε βιβλία για όλους τους αναγνώστες του.

undefined

undefined



undefined


undefined
undefined

undefined

undefined





undefined


undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου