Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Διήμερες εκδηλώσεις στο θεατράκι του Πάρκου Λιτοχώρου. Απόψε η πρώτη εκδήλωση με προβολή ντοκιμαντέρ του καθηγητή Ι.Κυρίτση αλλά και με καντάδες από τη δημοτική χορωδία Λιτοχώρου.Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις οργανώνει ο δήμος Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με τη δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», με τον καθηγητή Γιάννη Κυρίτση καθώς και με τον σύλλογο Κονταριώτισσας «Πίερες» και τη
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς «Ιωάννης Κριαράς».

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος πολιτισμού Δ.Δίου-Ολύμπου, Σοφία Ζουρζούρα, η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013, στις 9.00 το βράδυ, όπου θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του καθηγητή Γιάννη Κυρίτση με θέμα τα 100 χρόνια από την πρώτη ανάβαση στον Όλυμπο, τον Αύγουστο του 1913.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση ακουσμάτων μιας άλλης εποχής από το τμήμα Καντάδας της δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης».
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, στις 9.00 το βράδυ, την ψυχαγωγία αναλαμβάνουν οι παιδικές χορωδίες του πολιτιστικού συλλόγου Κονταριώτισσας «Πίερες» και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς «Ιωάννης Κριαράς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου