Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Όλα έτοιμα για την Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης

Εγκαίνια: Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013


undefined
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες προετοιμασίας για την Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης. Η λαϊκή αυθεντική αυτή γιορτή, η οποία συνδυάζει την συνεργασία, την ανάπτυξη και τη δημιουργία, με την ιστορία του τόπου μας, θα ανοίξει για φέτος τις πύλες της την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, με την τελετή των εγκαινίων στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

 Η φετινή Εμποροπανήγυρη αναμένεται να φιλοξενήσει εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες. Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες. Στις εγκαταστάσεις έγιναν και οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης – επισκευών στις εγκαταστάσεις, καθαρισμού χόρτων του χώρου κ.ο.κ. Η έκταση όπου θα τοποθετηθούν τα περίπτερα έχει χωριστεί σε τρεις τομείς: τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό, καθώς και τον τομέα εστίασης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, o χώρος θα φυλάσσεται από την Δημοτική Αστυνομία, ενώ τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης και ασφάλειας θα λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Η Εμποροπανήγυρη θα ολοκληρωθεί στις 08 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εγκαινίων διαμορφώνεται ως εξής:
Κυριακή 01/09/2013
Ώρα 20:00: Τελετή Εγκαινίων
Ώρα 20:30: Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου