Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Την τρίτη και τυχερή ψάχνει ο ΠΑΟΚ


Την τρίτη και τυχερή ψάχνει ο ΠΑΟΚ   Δύο φορές έχει αποπειραθεί να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ χωρίς να τα καταφέρει. Απόψε (21.45), θέλει να είναι η τρίτη και τυχερή.

Φυσικά, στο «Γκεζελκίρχεν», απέναντι στη Σάλκε, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τον ΠΑΟΚ αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για έδρα στην οποία έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ο ΠΑΟΚ με σύμμαχο τον ενθουσιασμό και τη θέληση θέλει να κάνει απόψε το πρώτο σημαντικό βήμα για την παρθενική συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς θα βρεθεί εκεί όπου το 1999 ανακηρύχθηκε από τους οπαδούς της Σάλκε ως «ο προπονητής του αιώνα» για την ομάδα τους. «Τα συναισθήματα δεν αλλάζουν αλλά δεν αλλάζει και η φύση της δουλειάς. Είμαι εδώ για να να νικήσω», προειδοποίησε τους Γερμανούς ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο Στέφενες στη χθεσινή προπόνηση δεν έδειξε και πολλά πράγματα όσον αφορά την ενδεκάδα αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να δούμε στα χαφ τον Κώστα Κατσουράνη και όχι ως στόπερ, κίνηση που δείχνει μια επιθετική πνοή για το σημερινό ματς.

Την πιθανή ενδεκάδα αποτελούν οι Χακόμπο, Βίτορ, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Λόρενς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 44χρονος Γάλλος έμπορος ηλεκτρονικών παιχνιδιών Στεφάν Λανουά. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Γάλλοι Φρεντερίκ Κανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φρεντερίκ Ακέτ. Την εξάδα των διαιτητών συμπληρώνουν οι πρόσθετοι Φρέντι Φοτρέλ και Ρούντι Μπουκέ, οι οποίοι θα ελέγχουν τις δύο περιοχές.

Παρατηρητής της UEFA έχει οριστεί ο Σέρβος Νεμπόισα Ιβκοβιτς, ενώ παρατηρητής διαιτησίας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα είναι ο Ισλανδός Γκούντμουντερ Ινγκι Γιόνσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου