Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Σκοπιανοί τουρίστες κατακλύζουν την Ελλάδα -Προτιμούν Χαλκιδική, Πιερία, Λάρισα


  • Την Ελλάδα επέλεξαν φέτος ως τουριστικό προορισμό οι περισσότεροι από τους κατοίκους των Σκοπίων που έκαναν διακοπές στο εξωτερικό.Φτάνουν στη χώρα μας οδικώς και προτιμούν τις παραλίες της Χαλκιδικής, της Πιερίας και της Λάρισας.
  • Ενας σημαντικός αριθμός έχει ανακαλύψει τελευταία και προορισμούς όπως η Κέρκυρα και τα νησιά του Ιονίου ή των Κυκλάδων μέσω οικονομικών πακέτων που προσφέρουν τα ταξιδιωτικά γραφεία.
  • Οπως γράφει ο Τύπος της γειτονικής χώρας «η Ελλάδα είναι ο πιο αγαπημένος προορισμός για το καλοκαίρι του 2013» και επισημαίνει ότι υπήρξε μείωση στον αριθμό των σκοπιανών τουριστών προς την Τουρκία, το Μαυροβούνιο, τις ακτές της Κροατίας και της Αδριατικής.
  • Η εφημερίδα «Ουτρίνσκι Βέσνικ» έγραψε ότι εκτός από τις μοναδικές φυσικές της Ελλάδας οι γείτονες προτιμούν τη χώρα μας για τις φτηνές τιμές και το καλό φαγητό, όπως αναφέρει το Εθνος. Ας σημειωθεί ότι η άφιξη Ρώσων τουριστών στα θέρετρα της Αδριατικής έχει εκτοξεύσει τις τιμές κάνοντάς τις απρόσιτες για τους κατοίκους της ΠΓΔΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου