Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Στην τελική ευθεία η 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023 Τελετή λήξης 12ης ΕΒΕΠ-ΚΜ – Γιορτή εκθετώνΜε υψηλή επισκεψιμότητα συνεχίζεται η 12Η ΕΒΕΠ-ΚΜ και ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Το κοινό έχει και σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση, να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες, να γευτεί και να δοκιμάσει προϊόντα τοπικών παραγωγών και να συνομιλήσει με τους εκθέτες της, από τις 16:30 έως τις 22:30.

 

Η έκθεση, που κέρδισε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, παρουσιάζει και φέτος μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων.

 

Τα εκθέματα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο όπως, αυτοκίνητα, βιομηχανικά προϊόντα, γραφικές τέχνες, εκτυπώσεις, δομικά-μονωτικά υλικά, κλιματισμός-ψύξη-θέρμανση-ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φωτοβολταϊκά, επαγγελματικός εξοπλισμός, έπιπλα, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη, εκπαίδευση, συστήματα πληροφορικής, μηχανές γραφείου, υψηλή τεχνολογία, τρόφιμα, ποτά, υπηρεσίες  και πολλά άλλα.

 

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίαςσας καλούν να επισκεφτείτε τη 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023, να γνωρίσετε επιχειρήσεις όλων των κλάδων, να θαυμάσετε τις εντυπωσιακές εκθεσιακές συμμετοχές και να παρευρεθείτε στην εορταστική Τελετή Λήξης της 12ηςΕΒΕΠ-ΚΜ 2023, την τελευταία της ημέρα, σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

 

Σας περιμένουμε όλους για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη 12Ης ΕΒΕΠ-ΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου