Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο ίδιο έργο θεατές..


Την ώρα που η μισή Ελλάδα έχει καεί, που ο κάμπος ακόμα δεν μπορεί να υπολογίσει το μέγεθος της καταστροφής τουπου η κυβέρνηση έρχεται να νομοθετήσει τις 13 ώρες δουλειάς και την ποινικοποίηση της απεργιακής περιφρούρησης, η Διοίκηση του  Εργατικού Κέντρου Κατερίνης κωφεύει.

Όχι μόνο δεν πήρε απόφαση για απεργία, αλλά σε κάλεσμα του ΣΙΥΝΠ για συνεδρίαση του ΔΣ η πρόεδρος με ύφος χιλίων καρδιναλίων, απάντησε,«ποια απεργία»;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αρνήθηκε να παραχωρήσει χώρο στα Σωματεία για τη συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς. 

Αυτοί είναι. Ένα κλειστό λόμπι 11 ανθρώπων, που ποτέ κανείς δεν τους έχει συναντήσει στις πύλες των εργοστασίων,  που ποτέ δεν οργανώσανε ούτε μισό αγώνα, πιάσανε στασίδι και κουμαντάρουν τις τύχες χιλιάδων εργαζόμενων στην Πιερία κατά παραγγελία κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Τα Εργατικά Κέντρα πρέπει να λειτουργούν ως νευρώνες της πάλης των εργαζομένων και όχι ως δεκανίκια της εκάστοτε κυβέρνησης. Τα Εργατικά Κέντρα ανήκουν στους εργαζόμενους και στα Σωματεία τους

Έξω οι εργατοπατέρες από τα Σωματεία και τα Εργατικά Κέντρα

21 Σεπτέμβρη απεργία για τις ανάγκες μας! 

Συγκέντρωση 10:30 στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου