Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία Λαγδάρη σε Μεγάλη Γέφυρα, Παλιάμπελα και Λιβάδι.

 Θερμή υποδοχή και δυναμική στήριξη από τους ντόπιους κατοίκους

 

O υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ–ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ», Βαγγέλης Λαγδάρης, περιόδευσε με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους σε κοινότητες του Δήμου. 

Ειδικότερα επισκέφθηκε τη Μεγάλη Γέφυρα, τα Παλιάμπελα και το Λιβάδι, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους παρουσιάζοντας επιγραμματικά τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού














Ο κ. Λαγδάρης έτυχε θερμής υποδοχής σε όλα τα χωριά ενώ από την πλευρά τουευχαρίστησε τους αυτόχθονες για τη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησηςπου έχουν οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια. 

Στις σύντομες τοποθετήσεις του υπογράμμισε πως για τον ίδιο και τα στελέχη του Συνδυασμού του δεν υπάρχει διάκριση σε μικρές ή μεγάλες κοινότητες. 

«Οι τοπικές κοινωνίες είναι το πρώτο κύτταρο ενός Δήμου και ως μέλλουσα Δημοτική Αρχή θα σταθούμε δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους του μόχθου…»σημείωσε με έμφαση, δεσμευόμενος πως την επόμενη μέρα θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους με έργα στην άρδευση, την ύδρευση, την καθαριότητα, την αγροτική οδοποιία αλλά και με ενδυνάμωση της κοινωνικής πολιτικής.

Απερχόμενος από κάθε κοινότητα και αποχαιρετώντας τους ντόπιους κατοίκους ο κ.Λαγδάρης εισέπραξε τις εγκάρδιες ευχές τους για καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Ο ίδιος υπενθύμισε πως στην μακρά ενασχόλησή του με τα κοινά της Βόρειας Πιερίας δεν έλλειψε ποτέ από κοντά τους διατηρώντας στενή επαφή και αφουγκραζόμενος τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους.

Κι αυτό προτίθεται να συνεχίσει να πράττει ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να σηματοδοτήσουν την  έναρξη για την ανάπτυξη και την προκοπή στον τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου