Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 9 + 1 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ...

Δες ποιες τροφές μπορούν να καθυστερήσουν την φυσική διαδικασία της γήρανσης και βάλτε τες στο καθημερινό σου διαιτολόγιο...
Γκρέιπφρουτ
Το ήξερες ότι το συγκεκριμένο φρούτο βοηθάει στο να παραμένεις νέα; Είναι αλήθεια διότι το γκρέιπφρουτ περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης c και ενα φλαβονοειδές το οποίο ονομάζεται νεραντινίνη και δίνει αυτή την πικρή γεύση στο φρούτο.

Βερίκοκα
Πέρα από πολύ νόστιμα τα βερίκοκα αποτελούν ένα ισχυρό αντιγηραντικό προϊόν καθώς περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών που κάνουν πολύ καλό και στην καρδιά.

Σπόροι κολοκύθας
Οι σπόροι κολοκύθας περιέχουν μία μεγάλη λίστα αντιγηραντικών συστατικών, όπως είναι ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο, ο σίδηρος, ο χαλκός, το μαγγάνιο, οι πρωτεϊνες, τα ωμέγα-3 λιπαρά και οι βιταμίνες A και B.

Ρόδι
Το ρόδι ίσως είναι το καλύτερο φρούτο για νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Αβοκάντο
Το αβοκάντο είναι η τέλεια τροφή για κουρασμένες επιδερμίδες καθώς είναι γεμάτο καλό λίπος και κάνει πολύ καλό και στην καρδιά. Παρά την πολύ άσχημη γεύση του, σε σαλάτες γίνεται πεντανόστιμο.


Νερό
Είναι το πιο απλό από όλα αλλά κάνει τεράστιο καλό στην επιδερμίδα σου. Την διατηρεί ενυδατωμένη και λαμπερή. Προσπάθησε να πίνεις 8 ποτήρια την ημέρα και περισσότερο όταν γυμνάζεσαι.

Μαύρη σοκολάτα
Ακόμα και η σοκολάτα μπορεί να σε ανανεώσει. Η μαύρη σοκολάτα περιέχει αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή καθώς επίσης και καφεϊνη η οποία βοηθάει στη μη απώλεια της μνήμης όταν φτάσεις στην τρίτη ηλικία.

Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι περιέχει συστατικά που εμποδίζουν τα ένζυμα που καταστρέφουν σιγά σιγά το κολλαγόνο της επιδερμίδας και δημιουργούν ρυτίδες και γραμμές έκφρασης να κάνουν τη δουλειά τους.

Καφές
Μπορεί να μην είναι πολύ καλό να πίνεις πολλούς καφέδες για τα νεύρα σου αλλά ο καφές γενικότερα έχει συστατικά με αντιγηραντική δράση.

Κόκκινο κρασί
Επιτέλους! Ένα αλκοολούχο ποτό που μας ενθαρρύνουν να πίνουμε για καλή υγεία. Το κόκκινο κρασί έχεις αντιγηραντικές δράσεις καθώς είναι φτιαγμένο από κόκκινα σταφύλια τα οποία περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή.
Πηγή : fayesbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου