Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Camp του Βασίλη Χατζηπαναγή στον Κολινδρό‏

                                                           φωτο : Χασαπέτης Σάκης
 Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Camp  του Βασίλη Χατζηπαναγή στον Κολινδρό

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα αφού το κρύο και ο δυνατός αέρας στάθηκαν ανασταλτικοί παράγοντες στο να πλυμηρίσει το γήπεδο του Κολινδρού με παιδιά , παρόλα αυτά πάνω απο 60 λιλιπούτιοι νεαροί ποδοσφαιριστές  αναταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του διοργανωτή κ. Γιώργου Τόλιου καθώς και του μάγου  της μπάλας Βασίλη Χατζηπαναγή για να διδαχθούν  τα μυστικά και την τέχνη του ποδοσφαίρου από τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο.
Την έναρξη του Camp έκανε ο συνεργάτης του Χατζηπαναγή , Νίκος Φράγκος που μίλησε στα παιδιά για το Βιογραφικό του Βασίλη καθώς και για το πρόγραμμα του Camp.
Σύντομο χεραιτισμό στους περευρισκόμενους καθώς και κάποιες απλές  συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι διαιτητές από τους αγωνιζόμενους  έδωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής  διαιτησίας της Θεσσαλονίκης Κ. Νίκος Φιλιππιάδης .
Στη συνέχεια ο  βιρτουόζος   βεταράνος μάγος με απλά λόγια και απλές τεχνικές κινήσεις έδωσε μαθήματα  τεχνικής και ποδοσφαιρικής δεξιότητας που εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους .
Κατά τη  διάρκεια του camp τιμήθηκαν  ο Βασίλης Χατζηπαναγής και ο Νίκος Φιλιππιάδης ενώ αξίζει να τονισθεί ότι οι καλεσμένοι του Camp έμειναν εντυπωσιασμένοι απο την επίσκεψη τους στο Μουσείο του Αλέξη Ζορμπά που δυστυχώς πολλοί Πιερείς δεν γνωρίζουν κάν την ύπαρξη του και το γεγονός ότι ο Αλέξης Ζορμπάς κατάγονταν απο τον Κολινδρό  αλλά ακόμη  θετικές εντυπώσεις άφησε και η επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο Κολινδρού καθώς και στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου .
Στο τέλος του Camp  απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα συμμετοχής και ικανοποιημένοι όλοι απο την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης αυτής έδωσαν την υπόσχεση για ακόμη μία ανάλογη  ποδοσφαιρική συνάντηση γιορτή.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου