Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ 19ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

       Η συλλογή καπακιών συνεχίζεται

Οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης την περασμένη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου παρέδωσαν στους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού την πρώτη «σοδιά» από καπάκια που συλλέγουν με σκοπό την αγορά ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου για τον 19χρονο Κατερινιώτη Γιώργο Καλόγεράκο.

«Ο Γιώργος είναι ένας νέος 19 ετών που παρακολουθεί τα μαθήματα του σε ΤΕΕ ειδικής αγωγής . Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την πρώτη ημέρα της ζωής του δεν σταματά να χαμογελά και να δίνει κουράγιο σε όλους όσους είναι γύρω του. Αντιμετωπίζει την αναπηρία του με θετική στάση και αισιοδοξία. Ένα αμαξίδιο στα μέτρα του, θα του χαρίσει πολλές βόλτες και νέες περιπέτειες που τόσο τις έχει ανάγκη!!  Μαζεύοντας καπάκια που δεν χρησιμοποιούμε πια, όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε όλα αυτά τα παιδιά που μας χρειάζονται.» αναφέρει η μαμά του Γιώργου Καλογεράκου.
Όπως αναφέρει η προπονήτρια κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ.  Κατερίνα Φυτοπούλου που ανέλαβε την πρωτοβουλία της συλλογής καπακιών «είναι μια δράση που βοηθά τα παιδιά να αντιληφθούν και να ευαισθητοποιηθούν τόσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας με κινητικές δυσκολίες όσο και για τα θετικά αποτελέσματα της ανακύκλωσης. Δεν κοστίζει τίποτα σε εκείνους που συμμετέχουν και μπορεί να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας.»
Η συλλογή καπακιών συνεχίζεται. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να φέρει καπάκια στο γυμναστήριο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Παραλία Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή 15:30 με 18:30.
Συγκεντρώνουμε σκληρά καπάκια από :νερό, χυμό, γάλα, μερέντα, νες καφέ, πουράκια, λάδι, παιδική τροφή. Τα καπάκια να είναι καθαρά, ΟΧΙ κοκάλινα ή μεταλλικά καπάκια.
Ο Έφορος Δημ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου