Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη της Διευθύντριας Πωλήσεων και Marketing της RYANAIR στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και ο  Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ Απόστολος Τζόβας, υποδέχτηκαν στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την υπεύθυνη πωλήσεων και marketing της αεροπορικής εταιρίας RYANAIR,  Δήμητρα Απατσίδου.


Η Αντιπεριφερειάρχης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και η υπεύθυνη πωλήσεων και marketing της RYANAIR συζήτησαν για αρκετή ώρα θέματα που αφορούν στον τουρισμό της Πιερίας, καθώς επίσης και τρόπους προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. Η κα Απατσίδου δήλωσε ιδιαιτέρως γοητευμένη από τις ομορφιές της Πιερίας και από τα ξεχωριστά γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά που καθιστούν τον νομό μας ιδανικό προορισμό και για τους δώδεκα μήνες του χρόνου, τονίζοντας πως “ο Όλυμπος, το ισχυρό brand name της περιοχής σε συνδυασμό με τις υπέροχες ακτές φέρνουν την Πιερία αρκετά υψηλά στις προτιμήσεις τόσο των Ελλήνων επισκεπτών, όσο και των τουριστών από το εξωτερικό”.

Με τη σειρά της η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου επεσήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, την πληθώρα μορφών τουρισμού που αναπτύσσονται ταχύτατα και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. “Η Πιερία είναι ένας ευλογημένος τόπος, γι' αυτό πιστεύουμε πως παρά τις αντιξοότητες, οφείλουμε σαν αρχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, ώστε να ενισχύσουμε τον τουρισμό μας που αποτελεί πυλώνα της τοπικής οικονομίας”, επεσήμανε η κα Μαυρίδου.


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για τις γιορτινές ημέρες και την επιθυμία και από τις δύο πλευρές για συνεργασία σε διάφορα επίπεδα, με σκοπό την προβολή της Πιερίας εντός κι εκτός συνόρων μέσω της αεροπορικής εταιρίας Ryanair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου