Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Το σπίτι των Ξωτικών έρχεται στην Κατερίνη με συνδιοργάνωση της Π.Ε Πιερίας και του Επιμελητηρίου Πιερίας





            “Το σπίτι των Ξωτικών” έρχεται στην πόλη μας μετά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Επιμελητηρίου Πιερίας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης. Ένα ξεχωριστό τριήμερο πρόκειται να ζήσουν τα παιδιά της περιοχής μας, καθώς στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου 2015 θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο) ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με θέμα το σπίτι των ξωτικών.

          Για τρεις μέρες οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε δημιουργικές δραστηριότητες, να παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, να ζωγραφίσουν και να χαρούν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Το σπίτι των Ξωτικών θα λειτουργήσει στις 22 και 23 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 21:00. Στις 24 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως τις 15:00.
          Επίσης στις 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται από την Π.Ε. Πιερίας και το Επιμελητήριο Πιερίας και στην οποία θα συμμετέχουν η ορχήστρα πνευστών και κρουστών, καθώς επίσης και το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
          Το σπίτι των Ξωτικών είναι μία ευχάριστη ευκαιρία να χαρούμε όλοι μας μικροί και μεγάλοι τις ημέρες των γιορτών, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητά μας. Γονείς και παιδιά, σας περιμένουμε όλους εκεί για να μπούμε μαζί στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου