Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας




Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές για τη νέα χρονιά από το στρατό και συλλόγους της Πιερίας δέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Ζεστό και άκρως εορταστικό το κλίμα  στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας από τα κάλαντα που έψαλε ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγ. Ιωάννη “ΑΡΓΟΣ”. Εορταστικές νότες από την πλούσια μουσική μας παράδοση ‘’χάρισαν΄΄ ψέλνοντας τα κάλαντα ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν.Πιερίας "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ" , η  χορωδία της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, η Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή) και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, καλωσόρισε θερμά, προσέφερε γλυκά και αντάλλαξε ευχές με τους καλαντάρηδες και τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τους οποίους ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλη τη  χρονιά.

«Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, Αγάπη, Αλληλεγγύη, Ανθρωπιά, Ευημερία και Προκοπή. Η νέα χρονιά να εκπληρώσει τα όνειρά  μας, να φέρει ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο,  χαμόγελα  και πάλι στα πρόσωπά μας και αγάπη στις  καρδιές μας», δήλωσε η κ. Σοφία Μαυρίδου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου