Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κ. Κουκοδήμος για κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Κατερίνη: "Ποιος το αποφάσισε και πότε;"


Την έκπληξη και την αγανάκτησή του για την πρακτική της κυβέρνησης, που προγραμματίζει τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κατερίνη, εκφράζει με δήλωσή του ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. 
Ο βουλευτής ζητά να μάθει ποιος, με ποια διαδικασία και με ποια κριτήρια έκανε την επιλογή, ποιοι είναι οι χώροι όπου θα δημιουργηθεί το Κέντρο, ποιος και πότε ρωτήθηκε γι' αυτό και κάνει λόγο για πρωτοφανή πρακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» περιμένοντας πειστικές και συγκεκριμένες απαντήσεις.
Η δήλωση

 
Έκπληξη και μαζί αγανάκτηση για την πρακτική της κυβέρνησης προκαλεί η δήλωση του Υπουργού Επικρατείας, κ. Φλαμπουράρη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ότι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί  Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κατερίνη.
Ποιος  το αποφάσισε; Με ποια διαδικασία; Με βάση ποια κριτήρια; Πώς επιλέχθηκαν και ποιοι είναι χώροι που ο κ. Φλαμπουράρης και η κυβέρνηση αποφάσισαν για τη δημιουργία του Κέντρου αυτού; Ποιος ρωτήθηκε και πότε;
Είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που θα απασχολήσει την τοπική κοινωνία, να μην ερωτώνται ούτε οι εκπρόσωποι του τόπου;
Περιμένω κι εγώ όπως και όλοι οι πολίτες της Πιερίας, πειστικές και συγκεκριμένες απαντήσεις, για την πρωτοφανή αυτή πρακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» 
πηγή Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου