Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Οι Κοκκινοπλίτες της Πιερίας στηρίζουν το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου"


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου μας θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς τον συνάνθρωπο, συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά στο εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου” της πόλης μας το βράδυ του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου 2015. 

Πρόκειται για τον γιορτινό και ιδιαιτέρως φιλόξενο χώρο αναψυχής για παιδιά και ενήλικες που δημιούργησαν με ιδιαίτερο μεράκι εκατοντάδες εθελοντές συμπολίτες μας...
θέλοντας μέσω της σύστασης ενός πλούσιου καλλιτεχνικά προγράμματος να προσφέρουν μια ανάσα ξεγνοιασιάς σε πλήθος κόσμου καθ΄όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Απόρροια αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την υποστήριξη του έργου του κοινωνικού Παντοπωλείου της Κατερίνης.

Η Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου μας συνοδευόμενη εκ του ΔΣ από τον Πρόεδρο κ. Σιαμάτρα Δημήτριο, την Γραμματέα κ. Μέγα Ελένη και την Υπεύθυνη Λαογραφίας και τμήματος Γυναικών κ. Παππά Λίτσα, παρουσίασε Παραδοσιακά Κοκκινοπλίτικα τραγούδια καθώς και τα Πρωτοχρονιάτικα Κοκκινοπλίτικα Κάλαντα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Σύλλογός μας δια της παρουσίας του αποτέλεσε μέρος αυτής της ιδιαιτέρως γιορτινής ατμόσφαιρας και συνέβαλλε έστω και στο ελάχιστο σε αυτή την όμορφη κοινωνική πρωτοβουλία, ενώ παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για τη ζεστή φιλοξενία.





Καλή Χρονιά με υγεία! 


Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" 




**Φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του κ. Κανταρτζή Μιχάλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου