Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ


Καθώς ανοίγει ο εορταστικός κύκλος των Χριστουγέννων με το κορυφαίο γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου, το μήνυμα των Άγιων Ημερών για  ειρήνη και αγάπη εξακολουθεί να συγκινεί τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Το χαρμόσυνο αυτό μήνυμα αποτελεί αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς για τους κατοίκους του Δήμου μας, που δοκιμάζονται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο  εξαιτίας της  οικονομικής κρίσης που πλήττει  την πατρίδα μας. Ας τους προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του, ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, ώστε να ισχυροποιήσουμε την κοινωνική συνοχή και να μεταπλάσουμε την αλληλεγγύη σε δύναμη της κοινωνίας μας.
Μια τέτοια στάση άλλωστε εμπλουτίζει τη ζωή με μια υψηλής ποιότητας ανθρωπιά που τη γονιμοποιεί και το ανθρωπιστικό πνεύμα των άγιων αυτών ημερών. Με την έμπρακτη στήριξη- ηθική, ψυχολογική και οικονομική- των πιο αδύνατων συνδημοτών μας, θα δώσουμε και στην ίδια την ψυχή μας τη χαρά να ανακαλύψει και πάλι το πραγματικό νόημα της Γέννησης του Χριστού: τη φανέρωση της αγάπης στον κόσμο μας, την ενσάρκωση της ελπίδας και της πίστης στην κοινή προκοπή και ευημερία.
    Με την πεποίθηση  ότι η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγο θα είναι αφετηρία για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο, στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους συνδημότες του Δήμου μας. Εύχομαι το Νέο Έτος να χαρίζει σε όλους σας εσωτερική γαλήνη και πληρότητα, υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

                                      Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

                                     Ευάγγελος Β. Λαγδάρης











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου