Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Πολυτονικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του 2ου – 5ου Γ.Ε.Λ. Κατερίνης, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Πολυτονικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης σε συνεργασία με τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου.
Ο Διευθυντής της Πολυτονικής Ορχήστρας Παναγιώτης Λιμπανοβνός ενορχήστρωσε γνωστές  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, που ερμήνευσαν οι: Κώστας Καψάλης, Μαρία Δραγασιά, Κέλλυ Καλαϊτζίδου, Βασιλική Κωστοπούλου και Μαρίκα Φωτοπούλου.
Οι γλυκιές φωνές και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές συνεπήραν και μάγεψαν το κοινό δημιουργώντας μια πραγματικά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που αποτυπώθηκε στα χαρούμενα πρόσωπα των παραβρισκόμενων και απέσπασαν επάξια δυνατά χειροκροτήματα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος, ο οποίος και απηύθυνε ευχές σε όλους, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.

Η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. Παρθένα Μακρίδου-Παρτσαλίδου  χαιρέτησε την εκδήλωση και τόνισε: «Ο Δήμος Κατερίνης υπήρξε πάντα αρωγός της Μέριμνας Παιδιού, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο της και πάντα με ευαισθησία σκύβει πάνω στα όποια προβλήματα δημιουργούνται, δίνοντας λύσεις. Στηρίζουμε τη Μέριμνα Παιδιού, όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί το θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση».

Τέλος, εκ μέρους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ο Πρόεδρος Δημήτριος Σολδάτος ευχαρίστησε τον Δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το έργο της Μέριμνας Παιδιού και για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου