Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Αθλοπαιδιών Α'θμιας Εκπαίδευσης (2022-2023)

Με τη συμμετοχή 150 μαθητριών και μαθητών από οκτώ δημοτικά σχολεία του Δήμου Δίου-Ολύμπου διοργανώθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 το πρώτο Διαδημοτικό Πρωτάθλημα Αθλοπαιδιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. 

Στους αγώνες βόλεϊ και ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Γιώτσα αντίστοιχα, συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Λεπτοκαρυάς, του 3ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου και των δημοτικών σχολείων Δίου, Καρίτσας, Κονταριώτισσας, Αγίου Σπυρίδωνα και Βροντούς. 

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού μεταξύ των μαθητών των δημοτικών σχολείων του Δήμου.

O Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία, πρόοδο και να πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους.

Το Σχολικό Πρωτάθλημα ήταν μία συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού Δίου-Ολύμπου και της Αντιδημαρχίας Παιδείας. Κατά τη διάρκεια των αθλοπαιδιών χορηγήθηκαν στους μαθητές εμφιαλωμένα νερά από την εταιρεία Φυσικού Μεταλλικού Νερού DIOS-ΔΙΟΣ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου