Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καστανιάς υποψήφιος με το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”


Ο Πρόεδρος της Κοινότητος Καστανιάς κ. Γεώργιος Μακρής κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα

Ο κ. Μακρής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστανιά. Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Κολινδρού. Μετά την αποφοίτησή του από το Γενικό Λύκειο Κολινδρού φοίτησε σε ΤΕΕ της Θεσσαλονίκης απ´ όπου απεφοίτησε με την ειδικότητα του Μηχανοσυνθέτη Αεροσκαφών. Ασχολείται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία. 

Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητος Καστανιάς (2011-2015) και από το 2020 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου “Άγιος Αθανάσιος”. 

Από 1-9-2019 είναι ο Πρόεδρος της Κοινότητος Καστανιάς. 

Σε δήλωσή του ο κ. Μακρής ανέφερε: «Κατά τις εκλογές του 2019 οι συγχωριανοί μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν Πρόεδρο της Κοινότητάς μας. Όλο το διάστημα που είμαι Πρόεδρος, έχουμε εξαιρετική συνεργασία με το Δήμαρχο κ. Μανώλα και τους συνεργάτες του. Παρακολουθώντας από πολύ κοντά την προσπάθεια που κάνουν για το καλό του τόπου μας δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την τιμητική πρόταση που μου έγινε να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για την πρόοδο του τόπου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου