Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Μακαρονάδα με σπαράγγια


 

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Διαδικασία

  1. Για την μακαρονάδα με σπαράγγια ξεκινάμε και βράζουμε τα σπαγκέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για όση ώρα ορίζουν οι οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα στραγγίζουμε. Κόβουμε τα σπαράγγια στα δύο και τα ζεματίζουμε για 3-4 λεπτά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει.
  3. Τα σουρώνουμε.
  4. Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα σπαράγγια με το σκόρδο για 1 λεπτό.
  5. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλατοπίπερο, το ξύσμα λεμονιού και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
  6. Πασπαλίζουμε με το τυρί και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 179.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου