Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εύα Καϊλή: Η πιο όμορφη πολιτικός της Ευρώπης;


Η φωτογραφία της Εύας Καϊλή, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της Α' Θεσσαλονίκης, φιγουράρει σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun με τίτλο "Ερωτογενείς Ευρωζώνες" (Erogenous Eurozones), όπου αναφέρονται οι πιο σέξι γυναίκες πολιτικοί στην Ευρώπη.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις, δηλαδή το βαρύ κλίμα που επικρατεί λόγω της οικονομικής ύφεσης πολλών χωρών-μελών της ευρωζώνης, και παρουσιάζει, σύμφωνα με τα γούστα του συντάκτη Oliver Harvey, τις γυναίκες που ομορφαίνουν τα κοινοβούλια της Ευρώπης.

Πρώτη χώρα που παρουσιάζεται είναι η Ελλάδα και η φωτογραφία της Εύας Καϊλή βρίσκεται στην κορυφή του δημοσιεύματος.Μάλιστα ο συντάκτης αναφέρει:

«Πρέπει να έχετε χάσει το μυαλό σας αν δεν βλέπετε ότι η Ελληνίδα πολιτικός και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων Εύα Καϊλή, που απεικονίζεται παραπάνω, φέρνει ομορφιά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο - είναι πτυχιούχος αρχιτέκτονας μηχανικός».

«Με περιουσιακά στοιχεία όπως η 33χρονη Εύα, οι Έλληνες φαίνεται λιγότερο πιθανό να τυπώνουν δραχμές για να βγουν απ’ την κρίση».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα παρουσιάζει ανά χώρα τις "όμορφες των κοινοβουλίων":
Πολωνία: Joanna Mucha, Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού
Γαλλία: Aurelie Filippetti, Υπουργός πολιτισμού
Ισπανία: Carme Chacon, Βουλευτής
Ρουμανία: Elena Udrea, Βουλευτής
Ιταλία: Mara Carfagna, Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου