Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σε πραξικόπημα χωρίς προηγούμενο σπρώχνει τις Ενώσεις ο Καραμίχας

Σε περίπλοκα εκλογικά τεχνάσματα και νομικές ακροβασίες χωρίς προηγούμενο, προτρέπει, μέχρι τις 30 Ιουνίου, τους προέδρους των Ενώσεων ο παρανόμως εκλεγείς πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας με βάση το πνεύμα των αποφάσεων που ελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε σύναξη των προέδρων των ΕΑΣ.
Το σχέδιο της ΠΑΣΕΓΕΣ προβλέπει διεξαγωγή εκλογών σε όλες τις ΕΑΣ ως το τέλος Ιουνίου και εξασφάλιση 4ετιας στις διοικήσεις αυτών.Το σχέδιο της ΠΑΣΕΓΕΣ προβλέπει διεξαγωγή εκλογών σε όλες τις ΕΑΣ ως το τέλος Ιουνίου και εξασφάλιση 4ετιας στις διοικήσεις αυτών.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgroNews το σατανικό σχέδιο των «συνδαιτυμόνων της Λυκοφιλίας» προβλέπει τη διεξαγωγή εκλογών σε όλες τις Ενώσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου 2012. Οι εκλογές αυτές θα γίνουν από τις παλιές γενικές συνελεύσεις, δηλαδή με «σημαδεμένη τράπουλα», με στόχο, όπως αναφέρθηκε από τον εισηγητή πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, οι διοικήσεις αυτών των οργανώσεων να εξασφαλίσουν ορίζοντα 4ετιας και να χειρισθούν με «άνεση» τα θέματα της μετατροπής των οργανώσεών τους σε πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς.
Η επιλογή αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις διατάξεις και το όλο πνεύμα του νόμου 4015/2011 για τους συνεταιρισμούς και αποτελεί μια ξεκάθαρη πραξικοπηματική πράξη που στόχο έχει να διαιωνίσει το σημερινό σύστημα εξουσίας στο χώρο των συνεταιρισμών και να δώσει «συγχωροχάρτι» στον Τζανέτο Καραμίχα για τα προηγούμενα δικά του εκλογικά ατοπήματα. 
Έτσι, ενώ όλες οι οργανώσεις έχουν λάβει τις αποφάσεις τους για μετατροπή σε πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς και ενώ βρίσκονται ήδη σε διαδικασία υλοποίησης αυτών των αποφάσεων με εγγραφή νέων μελών, αποφασίζουν τώρα μια παράνομη εκλογική διαδικασία με ένα εκλογικό σώμα (παλιούς αντιπροσώπους) που δεν υφίσταται και με ανύπαρκτες κατ’ ουσία γενικές συνελεύσεις. Οι λόγοι για τους οποίους γίνεται αυτό είναι προφανείς, αυτό το οποίο δεν έχει γίνει αντιληπτό είναι ποιος υπουργός και ποιες δικαστικές αρχές θα κληθούν  να νομιμοποιήσουν τις παραπάνω αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου