Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

7o ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΒΟΡΕΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013

Με 10 μετάλλια με 10 αθλητές & αθλήτριες ο Πιερικός Α.Σ.H ετήσια κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο μάξιμουμ όπου και βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν διακριθεί το έτος 2012- 2013.
Απονομή τιμητικής πλακέτας από την διοίκηση βόρειας & κεντρικής Ελλάδος στην Χατζηλιάδου Έλενα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε στο Παρίσι.

Το 7ο Κύπελλο καράτε Βόρειας & κεντρικής Ελλάδος  καράτε παίδων κορασίδων εφήβων-νεανίδων-νέων ανδρών-νέων γυναικών-και ανδρών γυναικών.
Διεξήχθη στο Μακροχώρι Βεροίας 17 Φεβρουαρίου 2013. Με δέκα συνολικά αθλητές-τριες συμμετείχε ο Πιερικός σύλλογος καράτε.
Εξασφαλίζοντας 9 μετάλλια στο αγώνισμα του κούμιτε, και 1 μετάλλιο στα κάτα.
Σε 600 περίπου αθλητές αθλήτριες.
Αναλυτικά: Όλοι οι αθλητές μας πήραν μέρος μόνο στο αγώνισμα του κούμιτε, εκτός από τον Σαμακοβλή Αλέξανδρο, που συμμετείχε και στο αγώνισμα του κούμιτε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Οι αθλητές  
Σαμακοβλής Αλέξανδρος: χρυσό μετάλλιο
Μιλιόγλου Θεόδωρος: χρυσό μετάλλιο
Γκίνας Γιώργος: αργυρό μετάλλιο
Κουρνούτης Σπύρος: αργυρό μετάλλιο
Οι αθλήτριες
Μπέη Μαρία: χρυσό μετάλλιο
Βροχαρίδου Τατιάνα: χρυσό μετάλλιο
Κυπαρίσση Λεμονιά: χρυσό μετάλλιο
Χατζηλιάδου Γεωργία: αργυρό μετάλλιο
Μπουρανή Κατερίνα: χάλκινο μετάλλιο
Καρρίκη Κατερίνα έμεινε έξω από τα μετάλλια. 
Μεγάλη η επιτυχία για τον σύλλογό μας θεωρεί ο προπονητής Μάξιμος Χατζηλιάδης, αποτέλεσμα της μεθοδευμένης και σκληρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο μας και ας μην το ξεχνάμε ο Πιερικός Σύλλογος καράτε έχει βγάλει δεκάδες πρωταθλητές Ελλάδος και πάνω από δυο ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους πρωταθλητές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου