Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Σιδ. Σταθμού δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο


Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στη μέση, με τον πρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου Απόστολο Πόδα και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ του συλλόγου Φώντα Μπαραλιάκο


Στο παιχνίδι του Πιερικού Αρχελάου με τον Ηρακλή Κοζάνης ήταν και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Μετά το τέλος του αγώνα έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σάββας Χιονίδης – Δήμαρχος Κατερίνης: «Πραγματικά χαίρεται κανείς όταν βρίσκεται σ΄ αυτό το γήπεδο και ιδιαίτερα όταν η ομάδα μας κερδίζει, που το δικαιούται όπως δείχνει σήμερα. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και τη διοίκηση που ξέρουμε ότι καταθέτει ψυχή για να μπορέσει να κρατηθεί αυτή η ομάδα. Χαίρομαι επίσης που βλέπω αυτό το γήπεδο σε άριστη κατάσταση, έτσι όπως το διατηρεί ο Πιερικός Αρχέλαος και διαπιστώνω ότι είναι σαν να άρχισε η λειτουργία του και να μπήκαμε μέσα … χθες. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά και είναι έτοιμο να υποδεχθεί και άλλα παιδιά, γεγονός το οποίο σημαίνει καλό είναι να έρθουν κοντά στο μπάσκετ. Η Κατερίνη μπορεί και ανέδειξε πολλούς παίκτες και έχει μια ομάδα που πάει μπροστά μαζί με άλλες που ακολουθούν σε διαφορετικές κατηγορίες. Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο στην ομάδα μας».



Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Σιδ. Σταθμού
δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο
Μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροδρομικού Κατερίνης σε αναμνηστική φωτογραφία με τους δασκάλους τους στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκε και το 8ο Δημοτικό Σχολείου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης την πρόσκληση του Πιερικού Αρχελάου για τον αγώνα με την Κοζάνη.
Αντιπροσωπεία μαθητών και δασκάλων παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον αγώνα και μάλιστα η παρουσία τους στην κερκίδα ήταν ενθουσιώδης τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τις άριστες γηπεδικές γειτονικές τους εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου