Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πιερικός-Νίκη Βόλου: Με τους Κατερινιώτες οι προϊστορία

Πλούσια είναι η προϊστορία της Νίκης Βόλου με τον Πιερικό, αφού οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα «ξίφη» τους 35 φορές, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Οι δύο σύλλογοι έχουν παίξει οκτώ φορές στην Α' Εθνική, 20 στη Β' Εθνική, δύο φορές στο ερασιτεχνικό και τέσσερις για το θεσμό του κυπέλλου.
Ο Πιερικός έχει το πάνω χέρι σ' αυτές τις αναμετρήσεις, καθώς μετρά συνολικά 20 νίκες, έναντι οκτώ της Νίκης Βόλου, ενώ επτά ματς έληξαν ισόπαλα.

Είναι αξιοσημείωτο πως από την Κατερίνη, η Νίκη έχει φύγει νικήτρια μόλις μία φορά, το 2002, όταν οι δύο ομάδες αγωνίζονταν σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Αντίθετα, ο Πιερικός στην έδρα του έχει κερδίσει τη Νίκη Βόλου 16 φορές, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

Αύριο δεν θα αγωνιστεί εν τέλει ο Μπρίτο σε αντίθεση με τον Ιορδανίδη που είναι «οκ».

«Μπλόκο» στους οπαδούς

Από εκεί και πέρα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της Νίκης Βόλου, καθώς αύριο την ίδια ώρα διεξάγεται ο αγώνας του Αιγινιακού με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αιγίνιο.

Παράλληλα, απαγορεύτηκε η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της Νίκης.

Ομοίως και για τους ίδιους λόγους, απαγορεύτηκε και η μετακίνηση των οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου.
Επίσης, το χέρι στη τσέπη θα χρειαστεί να βάλει και πάλι ο Ανδρέας Πάτσης πληρώνοντας... αμαρτίες προηγούμενων διοικήσεων.

Αυτή τη φορά θα πρέπει να καλύψει την οικονομική απαίτηση του Ανδρέα Τσεκούρα, που είναι της τάξης των 5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου