Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πολιτιστικός Σύλλογος Ράχης :«Παραμύθι χωρίς όνομα»

Το θέατρο πάει σχολείο


Οι μαθητές και ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς υποδέχθηκαν στο σχολείο στις 25 Νοεμβρίου την παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα», θεατρικό έργο του  Ιάκωβου Καμπανέλλη που ανέβασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ράχης και σκηνοθέτησε, ο σκηνοθέτης, κ. Φουρνιάδης Γ. Μια παράσταση πολύ επίκαιρη, ένα έργο σαν να γράφτηκε χτες, ένα έργο που μας αφορά όλους. Γράφτηκε το
1910 από την Πηνελόπη Δέλτα και διασκευάστηκε ως θεατρικό έργο από τον Ιάκωβο Καμπανέλλη.
Μια αλληγορική ιστορία για την τότε πολιτική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, με αναπάντεχα επίκαιρα μηνύματα. Με σκληρή αλλά καλοπροαίρετη σάτιρα, με πίκρα αλλά και αισιοδοξία, κρίνει την Ελλάδα, τους άρχοντες και το λαό ενώ προβάλλει τις κοινωνικές, οικογενειακές και φιλικές σχέσεις.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας για να παρουσιάσουν το θεατρικό έργο στο αμφιθέατρο του σχολείου μας. Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου απήλαυσε την παράσταση στην οποία συμμετέχουν μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Κάτω Μηλιάς. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους ,τους θαυμαστές της Τέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου