Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Oι συσκευές Android μετατρέπονται σε αναπόσπαστο σύντροφο των ποδοσφαιρόφιλων

HTC FootballFeed

Η HTC δημιουργεί μια ολοκαίνουρια εμπειρία για τους λάτρεις της δράσης του UEFA Champions League και του UEFA Europa League με την εφαρμογή της «FootballFeed» για συσκευές Android. Ως το επίσημο smartphone του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, η νέα εφαρμογή φέρνει στην οθόνη του κινητού σου τα πιο πρόσφατα στατιστικά το δευτερόλεπτο που καθίστανται διαθέσιμα, με κομψό σχεδιασμό και μορφή που ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει όπως εκείνος θέλει, για την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.
Οι τελευταίες ειδήσεις για τις ομάδες, ζωντανές ενημερώσεις για τους αγώνες, αναλύσεις μετά τη λήξη του ματς: η νέα εφαρμογή προσφέρει όλα τα δεδομένα τη στιγμή που ανακοινώνονται από την UEFA, κάτι που την κάνει το ιδανικό κέντρο πληροφόρησης, ώστε να μένεις ενημερωμένος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Με γραφικό περιβάλλον βασισμένο στη δημοφιλή αρχική οθόνη BlinkFeed της HTC, ο σχεδιασμός της εφαρμογής μπορεί επίσης να προσαρμοστεί μοναδικά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μένουν ενημερωμένοι για τις ομάδες και τους αγώνες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Οι έρευνες δείχνουν ότι η τεχνολογία αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο της ποδοσφαιρικής εμπειρίας, με έως το 83% των φιλάθλων να χρησιμοποιούν και μια δεύτερη οθόνη, ενώ παρακολουθούν τον μεγάλο αγώνα. Η εφαρμογή HTC FootballFeed οδηγεί αυτήν την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν αναπτυχθεί για να πυροδοτήσουν και να τροφοδοτήσουν τη συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων στο στάδιο, στο σπίτι και σε όλον τον κόσμο:

Άρθρα ειδήσεων
• Τελευταίες κατατάξεις
• Λεπτομέρειες για όλους τους προσεχείς αγώνες
• Συνεχές ζωντανό feed για κάθε αγώνα, που παρουσιάζει τις κύριες φάσεις• Αναλυτικός σχολιασμός
• Εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες και τους παίκτες
• Απίστευτες γκαλερί φωτογραφιών
• Αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμοί της HTC

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους φιλάθλους, να ορίζουν στο ημερολόγιο του smartphone τους υπενθυμίσεις για τους αγώνες, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους ξεφύγει τίποτα. Είναι πραγματικά ο ιδανικός σύντροφος για κάθε φίλο της «Στρογγυλής Θεάς», είτε θέλει να κάνει έρευνα για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, είτε επιθυμεί να ενημερωθεί για τα τελευταία σκορ.

Οι φίλαθλοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία, να υποβάλλουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους για τις λειτουργίες της εφαρμογής, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενημερώσεων που θα κάνουν το HTC FootballFeed τον απόλυτο σύντροφο των φιλάθλων. Οι καλύτερες προτάσεις των χρηστών από όλο τον κόσμο θα θέτονται σε ψηφοφορία και οι χρήστες της εφαρμογής θα ψηφίζουν εκείνες που προτιμούν, οι οποίες στη συνέχεια θα ενσωματώνονται στην επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής.Ο Philip Blair, πρόεδρος του τμήματος EMEA της HTC, δήλωσε σχετικά: «Η νέα εφαρμογή HTC FootballFeed σχεδιάστηκε με σκοπό να εμπλουτίσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία των φιλάθλων για το σπορ που λατρεύουν – είτε κατά τη διάρκεια του ίδιου του αγώνα, την περίοδο κορύφωσης μέχρι τον αγώνα ή κατά τη συζήτηση μετά το ματς. Η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από το να τσεκάρεις απλώς τα σκορ και γι' αυτό δημιουργήσαμε μια εφαρμογή που προσφέρει μια εικόνα 360 μοιρών, όλων όσων έχουν σημασία για τους φιλάθλους – και επειδή καθένας τους είναι μοναδικά διαφορετικός, την μετατρέψαμε σε μια έξυπνη και προσαρμοζόμενη εμπειρία που προσφέρει τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν, οποτεδήποτε τις χρειάζεσαι.»

Η εφαρμογή HTC FootballFeed θα είναι διαθέσιμη για λήψη την Τρίτη 26 Νοεμβρίου μέσω του online καταστήματος Google Play, εντελώς δωρεάν, για συσκευές με ίδιο ή μεταγενέστερο περιβάλλον χρήσης Android 4.1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου