Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Στο 100% η πληρότητα στα γήπεδα από το Σάββατο

 Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν είχε γίνει το πρώτο lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η διακοπή της δράσης στα γήπεδα για κάποιους μήνες, με τα πράγματα να μην είναι τα ίδια από όταν άρχισαν ξανά οι αγώνες. Και είναι Μάρτιος του 2022 τώρα που ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει η πληρότητα 100% στις εξέδρες των γηπέδων, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά μεγάλα παιχνίδια προλαβαίνουν να γίνουν με πολύ κόσμο.

Οι ομάδες το ζητούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά η επιτροπή των Ειδικών δεν έδινε την άδειά της. Τώρα, όμως, το έκανε, αφού ανακοινώθηκε ότι από το προσεχές Σάββατο (26/3) επιστρέφει στο 100% η πληρότητα στις εξέδρες. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν έχουμε πολλά μεγάλα παιχνίδια που θα γίνουν με πολύ κόσμο στις εξέδρες, είτε μιλάμε για τα πλέι οφ της Super League 1, είτε για το κύπελλο Ελλάδας, είτε για την Ευρώπη και συγκεκριμένα το Europa Conference League.

Αναλυτικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια που θα γίνουν με πληρότητα 100% στις εξέδρες…

Πλέι οφ της Super League 1

Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Άρης – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Άρης
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πλην του διπλού ημιτελικού ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς, υπάρχει φυσικά και ο τελικός, στον οποίο είναι πάρα πολύ πιθανό να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Θα είναι ντέρμπι και ο τελικός, επομένως.

Europa Conference League

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ

Αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να προκριθούν, θα υπάρξει ακόμη ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ο ημιτελικός του Europa Conference League, που θα γίνει με γεμάτο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου