Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ανδρουλάκης : Σωσίβιο δεν πρόκειται να δώσω...


«Σωσίβιο σε μια κυβέρνηση, που βυθίζεται στα λάθη, στην αλαζονεία, στην έλλειψη στρατηγικού σχεδίου για την χώρα, δεν πρόκειται να δώσω» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι «αλλάζει στρατηγική γιατί...βλέπει ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά». «Εκεί που έλεγε “μόνο αυτοδυναμία”, τώρα κάνει πολιτική τα προσωπικά του αδιέξοδα» είπε.

Η αιφνιδιαστική μεταστροφή της κυβέρνησης στο θέμα των κυβερνητικών συνεργασιών που εκφράστηκε με τη φράση του πρωθυπουργού «ο λαός θα υποδείξει τελικά εάν η χώρα θα κυβερνηθεί από ένα ή περισσότερα κόμματα» προκάλεσε χθες την έντονη αντίδραση του κ. Ανδρουλάκη. Αξίζει, πάντως, να επισημανθεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν έκλεισε εντελώς την πόρτα στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών αλλά έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση την ξεκάθαρη τοποθέτηση των πολιτικών δυνάμεων από την πρώτη Κυριακή των εκλογών της απλής αναλογικής.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, καταλόγισε στον κ. Ανδρουλάκη ότι «απέκλεισε ξεκάθαρα τη συνεργασία με όποιον δεν ασπάζεται την σοσιαλδημοκρατία» και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ προτιμά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι προφανές ότι η δική του εκδοχή της αξιόπιστης απάντησης στις κρίσεις που ζούμε περνάει μέσα από τη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα» είπε ο κ. Οικονόμου...

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου