Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Δήμος Κατερίνης: Επενδυτικό ενδιαφέρον από όμιλο του Ντουμπάι για Ιατρικό /Θεραπευτικό Τουρισμό

 

Επιστολή – πρόσκληση από μεγάλο επενδυτικό όμιλο, προκειμένου να μεταβεί σε συνάντηση εργασίας στοΝτουμπάι, όπου θα παρουσιαστεί- συζητηθεί πρόταση για τη δημιουργία δομών στον Δήμο Κατερίνης,στον τομέα του Ιατρικού/Θεραπευτικού τουρισμούκαι Ευεξίας/Μακροζωίαςαποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή –πρόσκληση:«Ο Δήμος Κατερίνης, έχει ειδικά χαρακτηριστικά και συγκριτικά πλεονεκτήματα για τη δημιουργία των απαραίτητων – ιδανικών συνθηκών για αυτού του είδους την επένδυση, καθώς συνδυάζει θάλασσα, βουνό και έχει εύκολη πρόσβαση (εθνική οδός, κοντά στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»).

Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί εντός του Απριλίου και όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος:«Η εξωστρέφεια και οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου είναι για μας προτεραιότητα. Η συγκεκριμένη πρόσκληση συνιστά μία ευκαιρία να διερευνήσουμε σε πρώτη φάση τις δυνατότητες συνεργασίας. Άλλωστε διαρκής στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την τουριστική περίοδο και να ενισχύσουμε την έννοια του Τουρισμού με την προσθήκη επιπλέον θεματικών μορφών τουρισμού, καθώς και προγραμμάτων ευεξίας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου