Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΔΗΜΟΣ Κατερίνης- thèros - Experience Katerini 2023

 "Θέρος" - το πρώτο μεγάλο 3ήμερο καλοκαιρινό event έρχεται στις 9, 10 & 11 Ιουνίου

Μουσική, χορός, δράσεις για τα παιδιά κ.α. σε
Παραλία, Ολυμπιακή Ακτή Κορινό

Το πρώτο μεγάλο τριήμερο καλοκαιρινό event του Δήμου Κατερίνης με δράσεις στην Παραλία, στην Ολυμπιακή Ακτή και στον Κορινό έρχεται στις 9, 10 & 11 Ιουνίου. 

Ο λόγος για το "Θέρος", την πρώτη καλοκαιρινή πολυθεματική  γιορτή που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, το «ΘΕΡΟΣ», στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2023, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς του Τουρισμού υπόσχεται ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο μουσική, χορό, δράσεις για τα παιδιά και πολλά άλλα!

«Το "Θέρος" έρχεται να επενδύσει μία πρωτότυπη  προσπάθεια που φιλοδοξούμε να καταστεί θεσμός στην παραλιακή τουριστική ζώνη της  Κατερίνης.  Ένας θεσμός με ζωντάνια που πέρα από τον εορταστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα του θα αποτελεί, κάθε χρονιά και πιο δυναμικά, το σημείο έκφρασης κάθε ντόπιας δημιουργίας και ενεργητικότητας. Στόχος, οι επισκέπτες μας να ζουν την όμορφη εμπειρία του καλοκαιριού αναγνωρίζοντας την γνήσια, ποιοτική και πολύχρωμη ταυτότητα του Δήμου Κατερίνης που έχει το προνόμιο να βρίσκεται στη σκιά του μυθικού Ολύμπου» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος. 

«Σχεδιάσαμε την βάση μιας καλοκαιρινής γιορτής που φέτος θα σημάνει την έναρξη του καλοκαιριού στις πανέμορφες ακτές μας,  στην Παραλία, στην Ολυμπιακή Ακτή και στον Κορινό,  στις 9, 10 και 11 Ιουνίου! Το "Θέρος" δημιουργεί εικόνες καλοκαιρινές, διασκέδασης και ζέστης.  Παράλληλα όμως, αν αναλογιστούμε την γραμματική ανάπτυξη και το σύνολο των παραγώγων του, σκιαγραφεί και άρα επικεντρώνεται σε όσους μοχθούν εργασιακά κατά την θερινή περίοδο. Τιμούμε λοιπόν τον τουριστικό κλάδο του Δήμου Κατερίνης, συνεργαζόμαστε και τον αναδεικνύουμε!» τονίζει από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρία Τερζίδουη οποία διευκρινίζει ότι η έμπνευση για το "Θέρος",  μία αρχαιοελληνική λέξη που παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία, συνδέεται με τον επιβλητικό Όλυμπο και τη φτερωτή θυγατέρα του μυθικού θεού Ήλιου. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου