Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Το Επιμελητήριο Πιερίας σας προσκαλεί στην Ανοιχτή Εκδήλωση “Παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος της Πιερίας”, την Τετάρτη 17 Απριλίου


Το Συλλογικό Σήμα της Πιερίας είναι εδώ για να αναδείξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των τοπικών επιχειρήσεων, κάνοντας εύκολο τον εντοπισμό προέλευσής τους και δημιουργώντας ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης και οφέλη σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Ποια είναι τα πολλαπλά οφέλη της χρήσης του σήματος από τις τοπικές επιχειρήσεις;

Ποιοι είναι τρόποι σωστής χρήσης του;

Πώς θα βοηθήσει κάθε κλάδο ξεχωριστά;

 

Σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα θα απαντήσουν οι ειδικοί, στην Ανοιχτή Εκδήλωση "Παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος της Πιερίας", που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 19.00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, (1ος όροφος).

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας & Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο κος Στάθης Κουτσοχήνας, Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ο κος Χρήστος Χέλμης, BrandStrategist&CreativeDirector της εταιρείας επικοινωνίας Colibri.

 

Τις ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση και κύκλος ερωτήσεων / απαντήσεων. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και των επιχειρήσεων της Πιερίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου