Υλικά
Μερίδες: 8- Για να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες με cream cheese, γαλοπούλα και ρόκα, χτυπάμε με το μίξερ, σε ένα βαθύ μπολ, τα αυγά, το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, το αλεύρι, το νερό και λίγο αλάτι.
- Βάζουμε τον χυλό για τουλάχιστον μισή ώρα στο ψυγείο.
- Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Με μια κουτάλα, ρίχνουμε μια κουταλιά χυλού στο κέντρο του τηγανιού και κουνάμε το τηγάνι γρήγορα μέχρι να καλυφθεί όλος ο πυθμένας από τον χυλό.
- Μόλις αρχίσει να βγάζει φουσκάλες στην επιφάνεια, αναποδογυρίζουμε την κρέπα και την αφήνουμε να ψηθεί για άλλο 1 λεπτό. Έπειτα, την βγάζουμε από το τηγάνι.
- Αλείφουμε τη μισή κρέπα με cream cheese.
- Ακουμπάμε μια φέτα γαλοπούλα και λίγη ρόκα και διπλώνουμε την κρέπα στα 4 όσο είναι ζεστή.
- Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Σερβίρουμε τις κρέπες πασπαλίζοντας με λίγη καπνιστή πάπρικα και σχοινόπρασο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου