Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ : Σάββατο 26-8-2017



                                                                    46ο Φεστιβάλ Ολύμπου

  Συναυλία σαξοφώνου περιλαμβάνει η προτελευταία εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
  Το Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Πάρκου Λιτοχώρου, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου, παρουσιάζεται η μουσική εκδήλωση ‘A tout SAX’, η καταληκτική συναυλία του Olympic SAX Festival, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.
Το Olympic SAX Festival είναι μία πρωτότυπη πολιτιστική δράση με  κέντρο τη μουσική και πιο ειδικά το σαξόφωνο. Διεξάγεται από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2017 στην περιοχή της Πλάκας  Λιτοχώρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Olympios Zeus Bungalows και συμπεριλαμβάνει  Master Classes από σολίστ διεθνούς φήμης, workshops, δημιουργία μουσικών συνόλων σαξοφώνων καθώς και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι καλεσμένοι καθηγητές άπτονται διαφορετικών ειδικοτήτων, ώστε να συντελέσουν στην πολύπλευρη προσέγγιση  του σαξοφώνου και γενικότερα της μουσικής.

Πρόκειται για τον Σλοβένο Dejan Presicek, τον Σέρβο Milan Savic και το Γιώργο Λυγερίδη στα Master Classes σαξοφώνου, τον Λάκη Τζήμκα στα μαθήματα τζαζ αυτοσχεδιασμού, τη Λόλα Τότσιου στο Focus Training ,με στόχο την αυτοσυγκέντρωση και τη διαχείριση του άγχους της συναυλίας και την  Ευτυχία Βενιωτά στο πιάνο.
Στην  καταληκτική  αυτή συναυλία του Olympic SAX Festival , το σύνολο σαξοφώνων «SAX NOUVEAU»  θα παρουσιάσει τo αποτέλεσμα  της δουλειάς των Master Classes. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  κομμάτια από την ethnic, τζαζ, κλασσική και μοντέρνα μουσική.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Λυγερίδης – Ευτυχία Βενιωτά
Είσοδος ελεύθερη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου