Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος



          Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, για τη σχολική χρονιά 2017–2018, θα λειτουργήσει και για τη φετινή σχολική χρονιά, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές E' και ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.
          'Ετσι λοιπόν, τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και φέτος, αντλώντας ταυτόχρονα δύναμη από τα αποτελέσματα των μαθητών της περυσινής Γ΄ Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγή σε ανώτατες και ανώτερες σχολές αλλά και από την εν γένει μεγάλη αύξηση των επιδόσεων των μαθητών όλων των τάξεων, που παρακολούθησαν τα μαθήματά του.
      Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής που πραγματοποιείται με την ευλογία και πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου είναι η κάλυψη των  εκπαιδευτικών αναγκών  των μαθητών της Πιερίας, ώστε να καταστεί εφικτή, με αξιοπρεπείς όρους, η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.  
          Οι εγγραφές θα αρχίσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Φώτιος», από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 11.00-12.00 το πρωί.

          Η λειτουργία όλων των τμημάτων του Φροντιστηρίου στηρίζεται στην ανιδιοτελή διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών.
          Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23510 29848 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@imkitrous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου