Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

46ο Φεστιβάλ Ολύμπου : Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ



 Ελεωνόρα Ζουγανέλη και θεατές στο αρχαίο θέατρο Δίου, μια σχέση πάθους. Μια από τις ωραιότερες συναυλίες του καλοκαιριού. Μια εκδήλωση την οποία  απήλαυσε το πολυπληθές κοινό το βράδυ της Παρασκευής 18 Αυγούστου 2017, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.  
  Η γνωστή ερμηνεύτρια είχε δηλώσει, ότι: «Το κοινό είναι πάντα προσδοκία, ένα ερωτικό ραντεβού, που γι’ αυτό, απ’ την έξαψή μου για την αντάμωση, έρχομαι νωρίς για να ετοιμαστώ να το συναντήσω. Κάθε φορά με συγκινεί τόσο που έρχονται. Είναι εδώ. Για μένα! Και είναι όλο συναίσθημα.» Λόγια που αντικατοπτρίζουν το περίγραμμα της συναυλίας, όπου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη όλα αυτά τα συναισθήματα τα  πρόσφερε απλόχερα σε όσες και όσους παρακολούθησαν τη συναυλία. Το κοινό και η καλλιτέχνιδα ήταν μια φωνή, μια χορευτική φιγούρα.
  Η Ελεωνόρα θεωρείται ως  μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Παρουσίασε με την αξιόλογη της φωνή, το ήθος, τη ερμηνευτική της δεινότητα, τη σκηνική παρουσία και τη πληθωρική της προσωπικότητα τις παλιές και νέες της επιτυχίες.
  Στις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών ήταν ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.
  Μαζί της επί σκηνής οι μουσικοί:
Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο,  Νίκος Πασσαλίδης -  Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.
  Η ανθοδέσμη που απονεμήθηκε στην κ. Ζουγανέλη ήταν προσφορά του ανθοπωλείου «Ανεμόλια» της Κατερίνας Δημοπούλου, που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου