Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έναρξη της 33ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης



Στην τελική ευθεία οδεύουν οι εργασίες προετοιμασίας εν όψει της έναρξης της 33ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης στις 02 Σεπτεμβρίου, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.


Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά, προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της αυθεντικής λαϊκής αυτής γιορτής να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες.

Ήδη σήμερα, από το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης με τον συντονισμό του αρμόδιου εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αλέκου Καλτσίδη και με στόχο την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Εμποροπανήγυρης έγιναν παρεμβάσεις συντήρησης – επισκευής της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, αντικατάσταση φθαρμένων καλωδίων, λαμπτήρων, ρευματοδοτών, ασφαλειών κ.α.


Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, ελαιοχρωματισμοί, καθαρισμός χόρτων κ.ο.κ.

Στόχος του Δήμου Κατερίνης είναι η βέλτιστη δυνατή οργάνωση και λειτουργία της Εμποροπανήγυρης προς όφελος των εμπόρων και καταναλωτών, καθώς και η ανάδειξη και προβολή της τοπικής παραγωγής.

Η έκταση όπου θα τοποθετηθούν τα περίπτερα έχει διαμορφωθεί σε τρεις τομείς: τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό, καθώς και τον τομέα εστίασης. Στις ειδικά διαμορφωμένες αυτές εγκαταστάσεις, οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των  προϊόντων τους. Οι αιτήσεις για όσους εκθέτες επιθυμούν να συμμετάσχουν με την επιχείρηση τους στην 33η Εμποροπανήγυρη θα γίνονται δεκτές έως και την τελευταία ημέρα πριν την έναρξη της.

Παράλληλα, θα λειτουργεί Λούνα Παρκ, το οποίο θα δημοπρατηθεί στις 28 Αυγούστου, χώροι εστίασης με παραδοσιακά εδέσματα, ενώ πολυποίκιλο πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων θα πλαισιώνει όλες τις ημέρες λειτουργίας της, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

Η λαϊκή αυτή γιορτή, η οποία είναι ριζωμένη στη συνείδηση κατοίκων, επισκεπτών και συνδυάζει την συνεργασία, την ανάπτυξη τη δημιουργία, με την ιστορία του τόπου, θα διαρκέσει έως τις 08 Σεπτεμβρίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου