Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Παναιγιάλειος-Αιγινιακός 1-1

 Παναιγιάλειος-Αιγινιακός 1-1: Από το Αίγιο δεν περνά… κανείς | onsports.gr
Παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Παναιγιάλειος πήρε την ισοπαλία απέναντι στον Αιγινιακό με 1-1.


Η ομάδα του Αιγίου διατήρησε το αήττητο στην έδρα της και απέδειξε για μια ακόμη φορά πως αποτελεί το μεγάλο της «όπλο» στη φετινή Football league, για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Ο Αιγινιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Μπουρντουζάν στο 32’, «παγώνοντας» το γήπεδο του Αιγίου. Στο 38’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι μετά την ανατροπή του Κρητικού στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του Πατράλη, αλλά ο Μαρκαντωνάτος δεν υπέδειξε το πέναλτι. Στο 53’ ήρθε τελικά η λύτρωση για τον Παναιγιάλειο όταν ο Σκαρτσίλας με πλασέ ύστερα από πάσα του Τσιλιγκίρη έκανε το 1-1, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τόλιος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο και στη συνέχεια για καθυστερήσεις, και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Ρότα, Ντέμο (90’+4’ Καζβιρόπουλος), Στίκας, Μωυσίδης, Κασναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (85’ Βουτσιώτης), Γκούφας (68’ Ξόμπλιος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (79’ Τσολακίδης), Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι (90’+3’ Καραγκιόζης), Σκραπάρας (68’ Ρανγκέλοφ).
http://www.onsports.gr/

 Παναιγιάλειος-Αιγινιακός 1-1: Από το Αίγιο δεν περνά… κανείς | onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου