Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Στελέχη Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματίες, οι εισηγητές της ενημερωτικής εσπερίδας του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Ελληνο-ΑφρικανικούΕπιμελητηρίου με θέμα: "Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική"


 

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: "Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική", στη Συνεδριακή Αίθουσαμε εισηγητές Στελέχη Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Υποσαχάρια Αφρική.

Μετά τους χαιρετισμούς του κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλουπροέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας και του κ. Βασίλη Τακά, Αντιπροέδρου του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου και Επίτιμου Προξένου Ν. Αφρικής στη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει παρουσίαση των επιχειρηματιών ευκαιριών που προσφέρονται σε τομείς όπως οι κατασκευές, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, η τεχνολογική αναβάθμιση, η αγροδιατροφή, ο τουρισμός, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι μεταφορές και τα Logistics, η υγεία, οι τηλεπικοινωνίες κ.α. στα Αφρικανικά κράτη, όπως της Νοτίου Αφρικής, της Νιγηρίας, της Αιθιοπίας, της Ζάμπια και της Κένυας.

Οι ομιλητές της εσπερίδας είναι οι κύριοι Βασίλης ΤακάςFelix Logo, Γενικός Πρόξενος της Πρεσβείας την Νιγηρίας στην Ελλάδα, Assefa Abiyu Shirango, Αν. Επικεφαλής της Πρεσβείας της Αιθιοπίας στη Ρώμη, Δημήτρης Λουκάς, Πρόεδρος Ελληνο-Ζαμπιανού Επιμελητηρίου & Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της VALUERIGHT A.E., Γιάννης ΚουρκουτάςSub-Saharan AfricaMarket Expert, Dr. Ανδριανός Πρωτόγερος, Γενικός Διευθυντής της PLATO INSTITUTE και η κυρία Λυδία Μουρατίδου SeniorOfficer Export Credit Greece S.A

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τον κ. Αντώνη Μαυρίδη, μέλος Δ.Σ. Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου.

Θα ακολουθήσουν συζήτηση και κατ’ ιδίαν επαφές με τους εισηγητές, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά και ελληνικά. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου