Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ολοκληρώνονται οι συμμετοχές εκθετών για την 30η AGROTICA (01-04/02/2024)

 



30η AGROTICA: Η επετειακή διοργάνωση 

που δρέπει… καρπούς συνεργασιών

 
AGROTICA 2024: 30 διοργανώσεις… ευφορίας για μια έκθεση που δρέπει καρπούς συνεργασιών και δικτύωσης εκθετών και επισκεπτών


Από 1 έως 4 Φεβρουαρίου του 2024 η διοργάνωση-πρότυπο για τον ευρωπαϊκό αγροτικό κλάδο έρχεται με επετειακό αέρα να παρουσιάσει την παγκόσμια τεχνολογία από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Όλοι οι τομείς της γεωργίας, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, η καινοτομία και ο πιο σύγχρονος αγροτικός εξοπλισμός συναντώνται στην επετειακή AGROTICA.

 
 
Ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχή εκθετών στην 30η AGROTICA
 

Ήδη μεγάλο τμήμα του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης έχει καλυφθεί από συμμετοχές εκατοντάδων επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, που αντεπεξήλθε στις προκλήσεις της πανδημίας, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο βρίσκονται στο επίκεντρο της Έκθεσης.

Εμπορικές αποστολές από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να επισφραγίσουν τη νέα επιτυχημένη διοργάνωση.

Καρπωθείτε μαζί μας τα οφέλη της 30ης AGROTICA.

 

EXHIBITORS KIT

 
Exhibitors kit
 
 
 
Exhibitors kit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου