Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας προς τους εκλεγέντες Δημάρχους των τριών Δήμων της ΠιερίαςΘα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους εκλεγέντες Δημάρχους των τριών Δήμων της Πιερίας μας. Εύχομαι  από καρδιάς στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο, στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Δίου - Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο και στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού Χρήστο Κομπατσιάρη καλή, ευδόκιμη θητεία

και η αυτοδιοικητική τους πορεία να στεφθεί με γόνιμες, παραγωγικές και επιτυχείς προσπάθειες, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Τόσο εγώ προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης όσο και η ΠΕ Πιερίας συνολικά θα είμαστε πάντοτε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια που προάγει την εξέλιξη και την ανάπτυξη της Πιερίας μας και των πολιτών της. 

Όπως έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια είμαστε υπέρμαχοι των συλλογικών προσπαθειών και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της ΠΕ Πιερίας και των τριών Δήμων μας, που πάντοτε επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το καλό του τόπου μας.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, από καρδιάς, με υγεία, με διαρκή αφοσίωση και ζήλο στο κοπιώδες και σημαντικό έργο σας!

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Σοφία Μαυρίδου,

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου