Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας κατά την τακτική του συνεδρίαση


 

Τη διοργάνωση προσεχών ενημερωτικών ημερίδων αποφάσισαν, τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας κατά τη συνεδρίαση του, το βράδυ της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου.

Μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, το Δ.Σ. ψήφισε τη διοργάνωσηημερίδων που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους δύο μήνες. 

Μία ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου με θέμα: «Εξαγωγές στην ΥποσαχάριαΑφρική» και εισηγητές πρέσβεις κρατών της περιοχής καθώς και επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στην προαναφερθείσα περιοχή.

Θα ακολουθήσει το Δεκέμβριο μια ημερίδα σε συνεργασία με το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο με θέμα «Προώθηση των εξαγωγών στην Αγορά της Ινδίας», με κυρίως προωθούμενο προϊόν τα Ακτινίδια Πιερίας.

Επίσης το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας αποφάσισε,μετά από πρόσκληση του Σύλλογου ΣερβοελληνικήςΦιλίας ''ΦΙΛΟΣ'', να συμμετέχει στο Φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ- Ημέρες ΣερβοελληνικήςΦιλίας», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2023, στην πόλη Kragujevac της Σερβίας. 

Τέλος, ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ενημέρωσε το σώμα ότι έχει σταλεί πρόσκληση από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, για την εκδήλωση απονομής «Εύφημης Μνείας» στο Επιμελητήριο Πιερίας, στο πλαίσιο της βράβευσης των τριών εθνικών νικητών -Ελληνική Αστυνομία, Δήμος Αθηναίων, Επιμελητήριο Πιερίας- του Διαγωνισμού «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2023» του Υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου