Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Το πρωί της Παρασκευής οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών



Στις 11 το πρωί αγωνία τέλος για τους περίπου 105.000 υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, που θα διεκδικήσουν μία από τις 70.000 θέσεις στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ. 
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν περί τις 11 π.μ. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.
Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Κατόπιν θα αρχίσει η διαδικασία υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου. Από την Πέμπτη 6 Ιουλίου και μετά, όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου.
Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.
Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου που συμμετέχουν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, δεν θα ανακοινωθούν οι βαθμοί την Παρασκευή, αλλά το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου