Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη παρεμβάσεις ποιοτικής ενίσχυσης του φωτισμού κατά μήκος του ποδηλατόδρομου – πεζόδρομου της παραλιακής οδού Ολυμπιακής Ακτής- Παραλίας



Η  βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας του φωτισμού, των συνθηκών πρόσβασης κατά μήκος του ποδηλατόδρομου – πεζόδρομου της (παραλιακής) οδού Παραλίας - Ολυμπιακής Ακτής, με έμφαση στην ασφαλή διέλευση πεζών και οδηγών και παράλληλα η εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται, με την τμηματική παράδοση - τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED.
Οι παρεμβάσεις αποτελούν συνέχεια των εργασιών ηλεκτροφωτισμού και εκσυγχρονισμού του δημοτικού φωτισμού, στο σύνολο του Δήμου, ενώ προβλέπουν την ανανέωση των ιστών φωτισμού, την ενίσχυση της διαδρομής με επιπλέον φωτιστικά σώματα και την αντικατάσταση των κατεστραμμένων σωμάτων, σε όλο το μήκος της παραπάνω οδού.
Οι εργασίες, τις οποίες εκτελεί το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 10 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα, τα οποία διακρίνονται για το λιτό και σύγχρονό τους σχεδιασμό,  φέρουν επίστρωση από ειδικό υλικό, που προσφέρει προστασία, για τοποθέτηση σε περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Ταυτόχρονα, διασφαλίζουν οπτική άνεση και εξαιρετική απόδοση. Ο προϋπολογισμός του έργου, που περιλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου ανέρχεται στο ποσό των 62.475 € εκτός του ΦΠΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου