Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Το ΓΕΛ Κορινού & οι cinefil μαθητές του (plus Μάτα Κούρτη) στα Schoolikομπερδέματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Το ΓΕΛ Κορινού & οι cinefil μαθητές του (plus Μάτα Κούρτη) στα Schoolikομπερδέματα

https://www.youtube.com/watch?v=UtTpYnHnFyE


Το ΓΕΛ Κορινού, η εκπαιδευτικός Μάτα Κούρτη -με ευρωπαϊκό κινηματογραφικό background- μαζί με τις μαθήτριες Εσμεράλντα Γεσίλι και Μαρία Κοκάλα και τους μαθητές Λάζαρο Μαυρόπουλο και Ευγένιο Αδαμίδη, καταθέτουν τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τα όνειρά τους, στη δημοσιογραφική βάση δεδομένων του Νίκου Κολίτση, με αφορμή την Avant Premiere της ταινίας-σταθμού, στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (ΓΕΛ Κορινού edition), που θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Koρινού εκπλήσσουν και εκτός κινηματογραφικών πλάνων, βαθμολογούν τις καθηγήτριες της ταινίας,... συναντούν το σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και προτείνουν καινοτομίες ακόμη και στον Υπουργό Παιδείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου