Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣΟΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ

          Αναγνωρίζοντας το Κοινωνικό και Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ο Όμιλος Super Market «Μασούτης», προχώρησε σε χορηγία τροφίμων.
          Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Ιουνίου παραδόθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης.

          Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε τις διοικητικές υπηρεσίες του Ομίλου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Marketing της Εταιρείας κ. Σταμάτη Δαυίδ, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράσταση του Ομίλου στις προσπάθειες της τοπικής μας Εκκλησίας για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.
          Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Δαυίδ για τα Ιδρύματα, τις Φιλανθρωπικές και Κοινωνικές Δομές της Μητροπόλεως και τον ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση.
          Νέα συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ κ. Διαμαντή Μασούτη και ανώτατα στελέχη της Εταιρείας είχε ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος την Παρασκευή 23 Ιουνίου στον Πλαταμώνα, όπου εγκαινιάστηκε ένα νέο Υποκατάστημα του Ομίλου.
          Ο Μητροπολίτης προσκάλεσε τον κ. Διαμαντή Μασούτη και τους συνεργάτες του να επισκεφθούν το συγκρότημα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων στον Σβορώνο, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το παρεχόμενο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου