Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Schoolikομπερδέματα II "Η νέα γενιά" Teacher's teaser long edition (viral) Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης

https://www.youtube.com/watch?v=ZZPTG2IFOA4

Oι καθηγήτριες και οι καθηγητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης... επανέρχονται, όπως υποσχέθηκαν, με το lond edition -σχεδόν νέα ταινία μικρού μήκους- διαφημιστικό σποτάκι (viral), για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή της χρονιάς, Schoolikoμπερδέματα ΙΙ, "Η Νέα Γενιά", με φόντο τους χειροποίητους κρεμαστούς κήπους στο αίθριο lounge art café του σχολείου. 
«Νέοι» εκπαιδευτικοί πρωταγωνιστές σε ρόλους έκπληξη, με νέο mini σενάριο, καταγράφουν το πρώτο πανελλαδικά promo teaser ταινίας, με έκδοση αποκλειστικά εκπαιδευτικών, σε σχολικό πλαίσιο! 
Η Avant Premiere της ταινίας-σταθμού στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο. 
Το κερασάκι στην τούρτα, εκτός από την έκδοση των μαθητών του ειδικού σχολείου, βάζουν οι ίδιοι οι καθηγητές του σχολείου, που γυρίζουν στα σχολικά θρανία και κάνουν την cult movie "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" και το remake της... σκόνη!!!
Υ.Γ. Δε θ' ακολουθήσει νέο διαφημιστικό, γιατί η κινηματογραφική παράσταση είναι ήδη sold out, oπότε... το Θέατρο της Επιδαύρου μπορεί να γκρεμιστεί ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου