Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΟΛΟΜΟ

Υλικά

700 γρ. σολομό κομμένο σε κύβους
2 λεμόνια
Για τη μαρινάδα
2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι μαύρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Χυμό από ½ λεμόνι
16 ξυλάκια για σουβλάκια




Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Βάζουμε μέσα τους κύβους από το σολομό και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα.
Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και κάνουμε τα σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ το σολομό και τις φέτες λεμονιού. Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.


http://www.botrini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου