Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Τα Εκπαιδευτήρια "Πλάτων" (plus Θένια Ερμείδου) στο Schoolikoμπερδέματα ΙΙ "Η Νέα Γενιά"



Τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων», η anchorwoman εκπαιδευτικός Θένια Ερμείδου -με σημαντική τηλεοπτική υποδομή και παρουσία- και οι μαθητές Μαριάννα Κουλκουδίνα και Ραφαήλ Τοψικιώτης, συγκλίνουν σχεδόν... από αέρος, με τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις του Νίκου Κολίτση, με αφορμή την Avant Premiere της ταινίας-σταθμού, στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» edition), που θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο.
Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» υψώνουν, μεταξύ άλλων, ασπίδα προστασίας στη διαφορετικότητα, προτείνουν... νέους εκπαιδευτικούς πρωταγωνιστές, συγκρίνουν τον εκπαιδευτικό του χθες και του σήμερα, θέτουν τα όρια του σεβασμού και του φόβου και «ξεπερνούν» την καθηγήτριά τους στη φυσική τηλεοπτική της έδρα, προλογίζοντας με συναίσθημα και χάρη την ταινία-συνδημιουργία και του σχολείου τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου